تحقیق درباره پردازنده گرافیکی
تعداد بازدید
3 بازدید
تومان18.000

توضیحات

لینک دانلود پایین صفحه

قابل ویرایش و آماده پرینت

ورد

تعداد صفحات: ۱۰

بخشی از صفحات:

پردازنده گرافیکی چیست؟

پردازنده گرافیکی یا GPU چیست؟

پردازنده گرافیکی یا Graphic Processor Unit که به اختصار به آن GPU گفته می شود، قطعه ای است که روی کارت های گرافیک و همچنین گرافیک های آنبورد قرار داده می شود. این قطعه به صورت مجزا از CPU کار پردازش و رندرینگ تصاویر را انجام می دهد. کارت گرافیک اطلاعات را برای پردازش تصویر ترجمه می‌کند و خروجی را روی صفحه نمایش ارایه می‌دهد. هر چه کارت گرافیک در نمایش تصویر سریعتر باشد، خروجی بصری بهتری خواهیم داشت.

قبل از ابداع پردازشگرهای گرافیکی پردازش تصاویر و رندرینگ آنها به همراه سایر پردازش ها توسط cpu یا پردازنده مرکزی انجام می شد، در نتیجه هنگام رندرینگ تصاویر به ویژه هنگام کار با نرم افزارهای گرافیکی، فشار زیادی روی پردازنده وارد شده و کندی شدیدی روی سیستم تحمیل می شد. اما با آمدن جی پی یو ها، تصویرسازی ها و رندرینگ تصاویر از دوش cpu برداشته شد، همچنین گیمرها برای استفاده از سیستم های کامپیوتری به راحتی می توانند با gpu های قدرتمند بدون افت سرعت بازی های خود را اجرا کنند. در پاسخ به این سوال که کار پردازنده گرافیکی چیست، می توان گفت: پردازنده های گرافیکی قابل نصب در کامپیوترها و لپ تاپ ها، کنسول های بازی، ورک استیشن ها و سرورها در رندرینگ تصاویر، ویدئوها و فایل های گرافیکی بدون وارد آمدن فشار روی cpu. سهم مهمی دارند. جی پی یو با نام های زیر نیز شناخته می شود:

  • VPU یا visual processing unit یا واحد پردازش دیداری
  • کارت ویدئو یا Video Card
  • کارت نمایش یا Display Card
  • بورد گرافیکی یا Graphic board
  • آداپتور گرافیکی یا Graphic Ada

موارد استفاده از GPU

هر پردازشی که قابلیت موازی سازی در پردازش داشته باشد می‌تواند از کارت گرافیک استفاده کند. ادیت فایل های گرافیکی، بازی و گیم، عکسبرداری در علوم پزشکی، محاسبات آماری، الگوریتم ها و موتورهای جستجو، دیتا ماینینگ، محاسبات پیچیده فیزیک کوانتوم، معادلات دیفرانسیل، الگوریتم های برنامه های پردازش آب و هوا از این دست برنامه ها هستند. این برنامه ها علاوه بر پردازش موازی، حجم زیادی داده برای پردازش دارند که استفاده از کارت گرافیک را برای آنها مناسب می‌کند.

GPU در ادیت ویدئو و Enoding Video و رندرینگ ویدئو، برنامه های CAD/CAM مانند اتوکد هم چنین در بازی ها کارایی بالایی دارد.

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تحقیق درباره پردازنده گرافیکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *